Hardanger
Opplev frukthøsten i fargerike Hardanger
1/2
Kr. 4.480
3
dager

Hardanger på sitt beste

 

Bli med på en hyggelig høsttur til Hardanger, der vi nyter luksusen på vakre Ullensvang hotell. Mulighet for dans om kvelden. Vi lager en utflukt på  torsdagen og vi besøker en lokal fruktbonde, før høre litt om produksjonen. Ettersom vi er midt i frukthøsten, blir det  mulighet til å få kjøpt med frukt på hjemveien.

Onsdag 3. oktober

Avreise om morgenen. Ferje over Boknafjorden. Vi kjører til Åkrafjordtunet hvor vi stopper for en lett lunsj. Vi sjekker inn på hotell Ullensvang om ettermiddagen. Felles buffetmiddag på hotellet om kvelden.

Torsdag 4. oktober

Dagens utflukt går til Ulvik i HArdanger hvor vi skal besøke en fruktbonde. Her blir det også lunsj. Her blir det også mulig å få kjøpt med seg frukt hjem. Om kvelden tar vi godt for oss av den meget gode kveldsbuffeten.

Fredag 5. oktober

I dag er det hjemreisedag. På veien hjem blir det en stopp i Røldal før vi svinger nedover mot Suldal. Når vi kommer frem til Sand og Ryfylke Fjordhotell hvor vi stopper for middag. Turen videre går langs Ryfylkeveien med ferje over Hjelmelandsfjorden og fra Tau til Stavanger. Så er det strake veien hjem.

03.10 - 05.10, 2018
 
REISEFAKTA

VARIGHET: 3 dager.

PRIS: Kr. 4.480 ved opphold i dobbeltrom. Enkeltromstillegg kr. 875.

Følgende er inkludert i prisen:

· Helturistbuss, alle ferjeoverfarter, bompenger m.m.

· 2 hotellovernattinger på Ullensvang hotell

· 2 frokoster, 2 lunsjer, 3 middager

· Utflukt i henhold til program.