A-Reiser AS

Kontor: Strandkaien 61, 4005 Stavanger

Postadresse: Eiganesveien 174, 4009 Stavanger

Mail: post@areiser.no

Tlf.: 900 26 705

Levert av Smeltedigelen

Musikal i London
Langweekend for single i London
1/3
Dato:
03.08.17 til 06.08.17
  4    Dager

Fredag

Selv om flybillett ikke er inkludert, er det en fordel at vi reiser samlet med SAS, SK 4629 som har avgang fra Sola kl. 09.50, direkte med ankomst London kl. 10.50. Da kan vi bestille felles transport inn til hotellet. Vi har reservert rom på hotell Copthorne Tara Hotel Kensington.  

 

Kensington ligger i vestlige sentrale London. Ikke så veldig langt fra Hyde Park, Royal Albert Hall, Harrods. Nærmeste undergrunnsstasjon er High Street Kensington. 

For de som har lyst tar vi en tur til kjøpesenteret Harrods. Ikke nødvendigvis for handle, men for å se det flotte interiøret, ta en kopp te eller noe annet leskende på et av de mange serveringsstedene. For de som ønsker det reserverer vi bord på en restaurant om kvelden for felles middag.  

Lørdag 

I utgangspunktet er dagen til fri disposisjon, og shoppingmulighetene er mange. Mange kjente handlegater og markeder er mulige. Vi kan ta en tur til Convent Garden markedet som ligger under tak. Her finner en foruten

  

Har man lyst til å gå på museer og kunstutstillinger er Nasjonalgalleriet som ligger på Trafalger Square et godt valg. Her er det også gratis å komme inn.

   

Kveldens forestilling er Mama Mia på Novello Theatre. Forestillingen begynner kl. 19.45 og varer i 2 timer og 35 minutter, inkludert 15 minutters pause. 

Mamma Mia er en historie om kjærlighet, vennskap og identitet fortalt gjennom 27 av ABBAS kjente sanger. Selve historien utspiller seg i et gresk øyparadis, hvor en datter forsøker å finne sin far som hun aldri har møtt, før hun skal gifte seg.  

Da legger vi opp til å spise før vi går til forestillingen. Vi reserverer bord på en restaurant i nærheten av teateret før forestillingen. 

Søndag

Hvis man har lyst å bli kjent i London er muligheten der i dag. Hopp på en av de mange sightseeingbussene og bli med på en rundtur hvor en får se de forskjellige kjente stedene.  

Vi vil også i kveld reservere bord på en restaurant for de som ønsker å bli med på en felles middag. 

Mandag

Etter frokost og utsjekk fra hotellet dagen til disposisjon. Bagasjen kan oppbevares på hotellet inntil det er på tide å dra til flyplassen.

Pris:
Fra kr. 3.000
Enkeltromstillegg kr. 1.850
Reisefakta

Pris kr. 3.000 for opphold i rom med 2 separate senger. Tillegg for enkeltrom kr. 1.850 kr.  

Frokost er inkludert.  

Ettersom dette er en tur for single og en er villig til å dele rom med en annen av samme kjønn, vil det være mulig forutsatt at det er noen andre som også ønsker dette. Man unngår da enkeltromstillegget. 

Følgende er inkludert i prisen: 

3 overnattinger på Copthorne Tara hotel Kensington 4* med frokost. 

Reiseleder med fra Norge. 

Ettersom flybillettene ikke er inkludert i pakken er det flere muligheter for å reise hjem, avhengig av hvor lenge man ønsker å være i London. 

SAS har 2 direkte fly til Sola, SK 4630 som har avgang fra Heatrow kl. 11.50, SAS SK 4628 som går 19.50. Begge fra Heathrow. Det er enkelt å reise med undergrunnen fra High Street Kensington til Heatrow, terminal 1,2 og 3.  

 

 

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon