Ølturer
Opplev autentisk ølkultur og bryggeritradisjoner
1/4
Ølturer med A Reiser

A Reiser er en liten reiseopperatør med et stort hjerte som organiserer turer til små og store grupper. Fra oppstart i 1987 har vi arrangert reiser til de fleste spennende reisemål for alle som liker å reise sammen med andre likesinnede.


At øl er kultur, vises kanskje best ved at den rike ølkulturen i Belgia er tatt opp i det eksklusive selskapet på Unesco's kulturarvliste. I Norge har vi runesteiner fra cirka 400-500 e. Kr. som viser ølproduksjon, og i 1516 innførte Hertug Wilhelm IV av Bayern den såkalte renhetsloven, som slår fast at det kun er tillatt å bruke vann, byggmalt og humle i øl. I land som Tsjekkia er kanskje øl viktigere for folk, enn vin er for franskmenn.


Øl har i alle år vært en historisk kulturbærer i de fleste land, og A Reiser ønsker nå å tilby reiser til noen av de mest tradisjonsrike områder for øl. På disse turene vil det bli lagt vekt på å vise både historie og tradisjoner samtidig med nye trender og smaker. Her vil godt øl være i fokus på trivelige og lokale barer og puber, sammen med utflukter og visninger på bryggerier. På enkelte av turene vil en også møte og høre på foredrag av interessante lokale "ølkjennere".


I tillegg til å smake på godt øl, vil også god mat og reisefølge med samme interesser gjøre turen til en hyggelig og interessant reise.


Vår styrke er personlig service og oppfølging, sammen med et godt utbygd nettverk av samarbeidspartnere som sikrer gode priser til den service som våre reisende fortjener.

Ring oss på 

900 26 705
Ølsmaking i Praha
Smak på godt øl og få med deg en grundig innføring i brygging av øl i Tsjekkia
Ølsmaking i Brussel
Spennende steder med godt øl står på programmet
Ølsmaking i Manchester
Øl- og pubkultur i Nordvest-England
Ølsmaking i Bamberg
I hjarta av tysk øltradisjon

A-Reiser AS

Kontor: Strandkaien 61, 4005 Stavanger

Postadresse: Eiganesveien 174, 4009 Stavanger

Mail: post@areiser.no

Tlf.: 900 26 705

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon