Oslo og København
5 dagers rundtur
1/5

Pris på forespørsel

     5

   dager

Dag 1: Til Morgedal

Fra Stavanger tar vi ferje til Tau og videre på Ryfylkeveien. Lunsj på Sand eller Nesflaten. Kjører via Suldal opp til Røldal der vi kan legge inn en et stopp ved Røldal Stavkirke med omvisning. Så går turen over høyfjellet, opp mot Haukeli, før vi kjører østover i Telemark og frem til vårt hotell i Morgedal. Middag på hotellet om kvelden.

Dag 2: Morgedal til Oslo

Dagens etappe går til Oslo, der vi skal ta «Danskebåten» til København i ettermiddag. Vi fortsetter på E134 mot Kongsberg, der vi legger inn en stopp for lunsj. Turen går så videre mot Oslo. Her tar vi en tur oppom nye Holmenkollen før vi kjører ned på kaia og sjekker inn på DFDS ferje til København. Denne har avgang kl. 16.30. Vi overnatter i doble utvendige lugarer og nyter en bedre middag under utseilingen fra Oslo.

Her kan vi legge inn en ekstra dag i Oslo.

Dag 3: København til  Odense

Danskebåten kommer til København kl. 09.45. Her legger vi inn en liten bytur med lokalguide før vi har en felles lunsj. Så blir det et par timers fritid før vi igjen samles i bussen og kjører mot Fyn og Odense. Etter innsjekk på hotellet blir det felles middag om kvelden.

Dag 4: Odense til Hirtshals

Vi starter dagen med en omvisning. Odense er jo H.C. Andersens hjemby, og vi får sett litt av dette. Etter litt fritid og lunsj i Odense setter vi kursen mot Jylland og Hirtshals. Vi legger inn middag på Skaga hotell før vi går om bord i en av Fjordlines to nye ferjer som har avgang fra Hirtshals kl. 21.

Dag 5: Risavika

Vi ankommer Risavika kl. 07.00. Så er det vel hjem. 

Denne turen er lagt opp med tanke på buss fra Stavanger, men kan like gjerne kjøres fra Bergen.

Turforslag fra tidligere tur

A-Reiser AS har lang erfaring med å arrangere gruppeturer for små og store grupper. Dette turforslaget er beregnet på grupper. En gruppe må bestå av minst 10 personer, gjerne flere.

Turen vil derfor bli satt opp på forespørsel fra en gruppe.

Hvis dere er en gruppe som ønsker å gjennomføre turen, men sliter med å få tilstrekkelig antall deltakere, ta likevel kontakt. Hvis dere kunne tenke dere å reise sammen med andre, vil vi da kunne legge den ut med mulighet for påmelding fra andre, i tillegg til dere som i utgangspunktet ønsket å dra på turen.

Denne turen er basert på buss med utreise fra Stavanger. Turen kan også legges opp med utreise fra Bergen.

Gruppeturer bør helst bestilles minst 6 måneder før avreise. Det kan også komme spesielle vilkår fra flyselskapet som gjør at vi trenger lang påmelding, hvis en ikke har alle påmeldingene klar allerede.