top of page
Polen
Opplev Polens 3 største byer

Pris på forespørsel

7
dager
I løpet av 7 dager skal vi oppleve 3 av Polens største byer. Vi starter i nord med Gdansk, dit vi flyr. Herfra går turen sydover til Warszawa og Krakow. Warszawa er hovedstad og Krakow benevnes ofte som kulturhovedstaden i Polen. Vi har også lagt inn besøk i Saltgruvene og konsentrasjonsleiren Auschwitz. I det hele tatt, en tur med mange opplevelser.
Dag 1 - Gdansk

Fly til Gdansk om formiddagen. Ved ankomst møtes vi av buss og guide som tar oss med på en to timers omvisning i Gdansk før vi sjekker inn på hotellet. Ettermiddag til fri disposisjon, før vi spiser felles  middag på hotellet om kvelden.

 

Dag 2 - Gdansk til Warszawa

I dag skal vi videre til Warszawa, Polens hovedstad. Underveis stopper vi i Malbork, hvor vi bl.a. får en omvisning i et slott som tilhørte en tysk ridderorden. Dette er en av verdens største mursteinslott. Bygget i 1280 - årene av "Den tyske orden" og ble da kalt Marienburg

(Marias borg). Byen som vokste opp rundt slottet ble også kalt Marienburg, i dag Malbork. Etter slottsbesøket fortsetter vi videre til Warszawa hvor vi får litt tid på egenhånd før vi samles til felles middag på hotellet.

 

Dag 3 - Warszawa

Først på programmet i dag står en felles omvisning i gamlebyen med lokal guide. Det blir lunsj på egenhånd i dag. Reiseleder vil kunne ha forslag til hva man kan gjøre etter lunsj. Felles middag om kvelden i restauranten på hotellet.

Dag 4 - Warszawa til Krakow

I dag går turen videre til Krakow. Vi starter oppholdet i Krakow med en felles omvisning i gamlebyen før vi sjekker inn på hotellet. Litt av ettermiddagen til fri disposisjon. Vi spiser felles middag på hotellet.

Dag 5 - Utflukt til Saltgruvene

I dag går turen til Wielicka hvor vi skal besøke saltgruvene. Felles lunsj før vi returnerer til Krakow. Fritid på ettermiddagen. Felles middag om kvelden.

Dag 6 - Utflukt til Auschwitz

Dagen i dag er satt av til besøk i konsentrasjonsleirene Auschwitz og Birkenau. Felles lunsj etterpå. Så returnerer vi til Krakow hvor ettermiddagen er fri. Vi kan anbefale en tur til Schindler museet for de som måtte ønske dette.

Dag 7 - Hjemreiser

Så er det tid for hjemreise. Avhengig av tidspunkt for flyavgang kan det bli muligheter for en siste tur på byen før bussen kjører gruppen til flyplassen.

Turforslag fra tidligere tur
 

A-Reiser AS har lang erfaring med å arrangere gruppeturer for små og store grupper. Dette turforslaget er beregnet på grupper. En gruppe må bestå av minst 10 personer, gjerne flere.

Turen vil derfor bli satt opp på forespørsel fra en gruppe.

Hvis dere er en gruppe som ønsker å gjennomføre turen, men sliter med å få tilstrekkelig antall deltakere, ta likevel kontakt. Hvis dere kunne tenke dere å reise sammen med andre, vil vi da kunne legge den ut med mulighet for påmelding fra andre, i tillegg til dere som i utgangspunktet ønsket å dra på turen.

Denne turen er basert på fly til Gdansk med retur fra Krakow og buss rundt i Polen. Turen kan følgelig legges opp med utreise fra de fleste av landets flyplasser.

Gruppeturer bør helst bestilles minst 6 måneder før avreise. Det kan også komme spesielle vilkår fra flyselskapene som gjør at vi trenger lang påmelding, hvis en ikke har påmeldingene klar allerede.

bottom of page