A-Reiser AS

Kontor: Strandkaien 61, 4005 Stavanger

Postadresse: Eiganesveien 174, 4009 Stavanger

Mail: post@areiser.no

Tlf.: 900 26 705

Levert av Smeltedigelen

1/6
Betingelser:

Turen er en "friluftstur", og en vil derfor ikke finne vanlige hotellfasiliteter på turen.

Beskrevet tur gjelder kun "Offroad Safari". Fly til Iran, og opplegg med flere overnattinger og transport avtales individuelt for hver forespørsel.

Turen er begrenset fra 9-18 deltakere.

Inkludert:

Visa med hele søknadsprosessen
All nødvendig transport
Tur guide engelsktalende.
Alle inngangsbilletter, sightseeing, tillatelser, utflukter og aktiviteter som er beskrevet i reiseplanen
Fullt utstyrt Safari 4x4 kjøretøy
Alle måltider, inkl. snacks og drikke (ikke alkohol)
Telt for 2 personer med liggeunderlag
Alt camping og kokeutstyr
Alle vei og kjøretøy toll og avgifter
Ikke inkludert:
Reiseforsikring
All transport og overnatting utover det som er beskrevet. (Bør avtales før turen gjennomføres)

 

Det er ikke norsktalende guide med på turen.

 

Medbrakt utstyr:
Sovepose
Sandboard/snowboard (valgfritt)
​States kontorer, administrasjon, postkontor og banker er generelt åpent fra 7: 30-12: 00 og gjenåpne etter en lunsjpause til 16.00. Torsdager er arbeidstiden til 12.00.

 

Fredag er helg i Iran, og da er de fleste butikker stengt.
Dette er ørken som en historisk ikke trodde kunne krysses av mennesker, og nå får du muligheten å oppleve dette eventyret med  kraftige offroad biler.  "Rig-Jenn" er et område med forskjellige typer sanddyner som hovedsakelig beveger seg på toppen av de store slamområdene av "the Central Desert". Her  unngikk selv de eldste caravanene grensene til denne ørkenen. Mangelen på vannkilder er en annen grunn til dette. Vi kan nå tilby en fascinerende rute for å krysse denne ukjente ørkenen, til alle som liker å utfordre sine grenser med 4 hjuls drevne offroadbiler som fremkomstmiddel. Selv om vi har nøyaktige planer for å håndtere eventuelle utfordringer og vanskeligheter, er naturens vesen at en må forvente det uventede på disse turene. Her vil spesielle " dune riding techniques" sammen  med  aktiviteter som sandboarding og ski på sanddyner bidra til å pumpe adrenalin i årene dine. Vi vil også besøke enorme Tagh jungler (den eneste planten som til og med kan vokse i +70 ° C) og oppleve forskjellige klima på reisen. Campingplassene med sin panoramautsikt over soloppganger og solnedganger over spektakulære sanddyner, vil gi et uforglemmelig minne om en spesiell ekspedisjon i en av de mest uberørte ørkenene i verden.

Dag 1 og 2 - Et stort hav av sanddyner
Vi starter turen kl 08.00 fra Anarak og kjører til Rig Jenn ørkenen. Etter å ha passert fjellene, kommer vi inn i et enormt landskap med sanddyner som vi skal krysse på turen. Det tar ca 2 dager å passere dette uberørte området med sanddyner lengre enn 100 km. Hvis det ikke har vært regn i løpet av de siste 7 dagene, vil folk folk ha gode muligheter til å stå på ski på sanden i løpet av disse to dagene. Sandbrett eller snøbrett må medbringes.(valgfritt).


Dag 3 og 4 - Rig Jen sump og klittervegger
Vi vil passere gjennom et sumpområde med lange sanddyner. Rig Jenn har en spesiell overraskelse for oss før vi drar videre til Jandagh og Mesr-ørkenen hvor turen slutter. Innkvartering vil være i et sjarmerende lokalt hus i Jandagh-området. Og neste morgen er det dessverre tid til å si farvel til dette eventyret.


Dag 5 - Til ditt videre reisemål, eller nærmeste flyplass for hjemreise.

 

Opplev mer av Iran
For de som ønsker å oppleve mer av alt det Iran har å by på,  kan vi ta deg med til noen av disse destinasjonene: Teheran, Kashan, Esfahan, Naeen, Anarak og Garmeh.

Dato og pris kommer
Tøff opplevelse i Iran's ørken
Rig Jenn Offroad safari
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon