top of page
Besøk på Škoda Auto Plant i Mladá Boleslav
kombinert med opphold i Praha

En fabrikktur er med å bygge interesse og lojalitet hos hundene. Når de i tillegg får et gjennomført opplegg som sikrer en huggelig atmosfære med den riktige reisefølelsen, er en kommet langt på vei til det neste salget.

Møller Forus avd. Skoda gjennomførte turen nedenfor i mai 2019 for sine ansatte. De planlegger nå å gjennomføre samme turen, men denne gangen ønsker de å invitere kunder med på turen. 

Vi i A-Reiser AS ønsker nå å invitere andre Skodaforhandlere over hele Norge til å gjennomføre en lignende tur. Enten dere vil begynne med en tur for de ansatte, kundetur eller en kombinasjon.

Lørdag
Flyavgang vil være lørdag morgen. Ankomst Praha rundt lunsjtider. Norsktalende guide henter gruppen på flyplassen og kjører til hotellet for innsjekk. Ettermiddagen til fri disposisjon. Kveldens middag blir på en lokal restaurant.


Søndag
Det blir mulighet for å ligge litt frempå før en spiser frokost. Gruppen samles i resepsjonen kl. 12.00. for en rundtur i byen med en 100 år gammel trikk. Turen slutter ved toppen av Prahaborgen. Her blir det lunsj på et av byens beste mikrobrygge-rier før en guidet tur til fots gjennom borgen i retning Karls-broen. Resten av ettermiddagen til shopping og allmenn hygge. Om kvelden samles gruppen til et godt måltid på en lokal restaurant.


Mandag
Etter frokost hentes vi av bussen og kjører til Skodafabrikken i Mlada Boleslav. En tur på en liten time. Vel fremme blir det satt av god tid til omvisning på fabrikken og besøk på det flotte museet. Vi inntar lunsj på museets egen restaurant. Bussen blir brukt til transport mellom de mange bygningene på områ-det. Etter omvisningen på fabrikken går turen til flyplassen for hjemreise.
REISEFAKTA

VARIGHET: 3 dager.

Vi legger opp til avreise lørdag morgen, med ankomst Praha midt på dagen. Vi bruker halve lørdagen og søndagen til å bli kjent med Praha. Mandag er det fabrikkbesøk etterfulgt av hjemreise.

 

Vi  velger å legge fabrikkbesøket til mandagen. På den måten er vi sikret å få med fabrikkbesøket hvis det skulle oppstå flyforsinkelser, eller andre uforutstte hendelser.

Det kan hende det er større arrangementer i Praha som gjør at vi vil måtte bytte litt opp på programmet. Eksempel på dette kan være Praha Maraton som gjør at deler av Praha kan være avstengt, og vi vil måtte justere vårt program i henhold til dette.

Turen kan selvsagt utvides til 4 dager ved at vi reiser på fredagen. Eller at turen blir lagt til andre ukedager. Uansett så må vi ha en dag i mellom ankomst og fabrikkbesøket som buffer i tilfelle forsinkelser m.m. Det er tross alt fabrikkbesøket som er hovedformålet med turen. 

Last ned brosjyren ved å klikke på ikonet til høyre. 
Link til Visit SKoda. 
www.skoda-auto.com/company/visit 
Ta kontakt via e-post eller mobil som angitt lenger nede på denne siden.
bottom of page