top of page

Praha med Skoda

Langweekend i Praha kombinert med besøk på Skoda Auto plant i Mladá Boleslav.

Mladá Boleslav ligger en times kjøretur ut fra Praha. Her har VAG konsernet bygget opp en hypermoderne fabrikk hvor Skoda produseres. Vi får se hele prosessen fra rullene med metallplater stanses ut til den ferdige bilen trilles ut. Like imponerende hver gang.

Torsdag

Vi flyr fra Gardermoen om morgenen og lander i Praha et par timer senere. Her blir vi hentet og kjør til hotellet for innsjekk. Etter 2-3 timer til fri disposisjon møtes vi til felles middag på Ufleku som ble grunnlagt  i 1499 og er byens eldste spisested og bryggeri.

Fredag

Etter frokos på hotellet hentes vi av bussen og kjører til Skodafabrikken i Mladá Boleslav. En god times kjøring.

Vel framme blir det satt av god tid til omvisning på både museum og fabrikk. Vi spiser i tillegg lunsj på museet's egen restaurant. Vi bruker bussen til transport mellom de mange bygningene på området.

Tilbake i Praha igjen, blir det felles middag på en lokal restaurant.

Lørdag

Etter frokost på hotellet vil det være mulig for en egen guidet tur med norsktalende guide gjennom Prahaborgen til Karlsbroen og det gamle torget. Ellers blir dagen til fri benyttelse.

Om kvelden samles vi igjen til felles middag på Strahov Monastery Brewery som ligger rett ved slottet.

Søndag

Frokost og avreise til flyplassen.

Hvordan bestille?

Ta kontakt med A-Reiser AS på e-post per@areiser.no eller mobil 900 26 705. Vi trenger informasjon om tidspunktet, størrelse på gruppe m.m. for å kunne lage et tilbud.

bottom of page