Kundetur til Skoda fabrikken

Besøk på Škoda Auto plant in Mladá Boleslav, og langweekend i Praha for kunder og ansatte.

En fabrikktur er med å bygge interesse og lojalitet hos kundene. Når de i tillegg får et gjennomført opplegg som sikrer en hyggelig atmosfære med den riktige reisefølelsen, er en kommet langt på vei til den neste kontraktsinngåelsen.

A Reiser as har lang erfaring med tilretteleggelse av kundeturer for bedrifter, og skisserer her et forslag til opplegg for en tur for kunder og ansatte.

Torsdag

Vi reiser fra Sola og lander i Praha 3 til 4 timer senere. Her blir vi hentet av en egen buss, og kjører til hotellet for innsjekk. Etter 2-3 timer til fri disposisjon møtes vi til felles middag på Ufleku som ble grunnlagt  i 1499 og er byens eldste spisested og bryggeri.

Fredag

Etter frokos på hotellet hentes vi av bussen og kjører til Skodafabrikken i Mlada Boleslav. En tur på en liten time.

Vel framme blir det satt av god tid til omvisning på fabrikken, og besøk på det flotte museet. Hvor vi også inntar lunsj på  museet's egen restaurant. Vi bruker bussen til transport mellom de mange bygningene på området.

Tilbake i Praha igjen, blir det felles middag på en lokal restaurant.

Lørdag

Etter frokost på hotellet vil det være mulig for en egen guidet tur med norsktalende guide gjennom Prahaborgen til Karlsbroen og det gamle torget. Ellers blir dagen til fri benyttelse.

Om kvelden samles vi igjen til felles middag på Strahov Monastery Brewery som ligger rett ved slottet.

Søndag

Frokost og avreise til flyplassen.

Dette er kun et forslag til hvordan en kundetur for Møller Bil Forus kan utformes, og må selvfølgelig endelig avklares før et endelig program kan utformes. Her vil både bedriftens ønsker, flytider, hotell og restaurant kapasitet være avgjørende.

A Reiser as vil kunne administrere reisen, og eventuelt også bistå med informasjonsmateriell både på print og digitalt.

A Reiser AS:  Egil Karlsen   Tlf. 918 67 628    Mail egil@areiser.no

                      Per Øgaard   Tlf. 900 26 705    Mail per@areiser.no