top of page

Julemarked i Berlin


Vil du slå flere fluer i en smekk er Berlin stedet å dra for å oppleve et julemarked, i tillegg til litt annet. Berlin er jo en by med mye historie og kan derfor by på en mer variert opplevelse for den som ønsker det, inkludert opera, teater, dyrepark, luksusshopping etc. Det største og vakreste julemarkedet i Berlin finner du sentralt utenfor Gedächtniskirchen, men spredt rundt i hele byen finner du tilsammen rundt 60 markeder, så her er det mange spennende muligheter.

På julemarkedet ved Opernpalais er stikkordet nostalgi, ved slottet Charlottenburg i den vestlige delen av Berlin finner du det mest romantiske julemarkedet, og i bydelen Prenzlauer Berg finner du Lucia Weihnachtsmarkt hvor Norden er tema i en god miks med tyske tradisjoner. Et annet julemarked som konkurrerer om tittelen som det største, finner du i den nordvestlige bydelen Spandau. Og enda noe som kan være verdt å få med seg er jaktslottet Grünewald, som første helgen i desember inviterer på eventyrlige opplevelser for små og store.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page